laupäev, jaanuar 30

BIG & SMALL uus koduleht


siin siis tehniliselt tase teistest üle lahendus. 3D lahendus, mis võimalikuks saanud tänu ActionScript 3.0 programmeerimiskeele tohutult laiematele võimalustele.
tehniliste lahenduste osas läksin kohati päris elevile:
  • siin pildil on laua peal pilt mille ma SMALLi käpaga valmis plätserdasin. ma käisin vahepeal väljas ja istutasin taimi ja otsisin metsas BIGi ja siis vahetasin ennast BIGi rolli ja tulin tuppa tagasi ja seal oli see pilt ikka veel laual ja sain seda võtta ja taas imetleda.
    mis flashi puhul alati on mind võlunud, on selle avastajate meelelaad. ma poleks sellise lahenduse peale ise tulnud. nüüd aga näen, et nii saab teha ja mõte hakkab tööle, et mida veel sellist saaks...
  • sama lahendusega oli peenrasse lillede istutamise mäng. muidu on neid istutamise mänge igal pool. aga siin ma istutasin need seemned ja kastsin korralikult (hea, et vesi kannus otsa ei saanud... tegelikult peaks saama) ja siis käisin ka igal pool ja seal need olid ikkaja mõnusalt ruumis paiknevad, kui metsas.
  • isiklikult imetlesin tiigi peegelduse ideed. selliste asjade juures jääd pidama ja mõtled, mismoodi saaks järgi teha. lihtne lahendus tegelikult. aga selliste asjade taipamiseks on vaja usku, et nii saab. ise sellist asja katsetades läheb tonn aega. praegu vaatad ja näed kohe, mis proportsioonis asi töötab. ja no käigult tekkis rida ideid, mida veel saaks ägedat teha. lainetust näiteks!
  • seninätud muusika mängudest on see, mis pianole klikkides lahti läheb ka tase omaette!
    proovi ise vahetada pille. mul hetkel kõigil tegelastel kitarrid. ÄGE!
  • palju lahendusi on tehtud pseudoruumiliselt. umbes nii, nagu kunagi aastaid tagasi tegin limonaad.ee lahendused.
 veidi kriitikat ka:
  • meelelahutust liiga palju
  • laste arenguga seotud teemasid no ei leidnud. see on aga kõikjal suur probleem.
    tohutu aur on läinud asja teostamisele (müts maha), aga osa auru oleks võinud minna rohkem sisulise poole peale.
    SISU!
    SISU!
    SISU! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar